Bresc Aioli Clasico
Productomschrijving Wijnomschrijving
De traditionele saus vanuit de Spaanse streek Catalonië. Gemaakt van Spaanse knoflooktenen, olijfolie en een beetje citroensap. Deze klassieke alioli is gebaseerd op het traditionele recept uit Catalonië, maar dan volledig plantaardig. Gemaakt van Spaanse knoflook en een vleugje fris citroensap. De saus is romig, krachtig van smaak en klaar voor gebruik. Door de stabiele structuur blijft deze plant-based alioli ook bij verwarmen stabiel – ideaal voor zowel warme als koude (vegan) toepassingen in de professionele keuken.
Ingrediënten
Geëmulgeerde saus (78%) (raapolie, water, azijn, suiker, MOSTERD (water, MOSTERDZAAD, azijn, zout, suiker, specerijen), gemodificeerd aardappelzetmeel, zeezout, verdikkingsmiddel (guarpitmeel, xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), knoflook (12%), zonnebloemolie, zeezout (2%), citroensap (0,4%), antioxidanten (rozemarijnextract, ascorbinezuuur).
Allergenen
- Mosterd
Voedingswaarden
| Per 100g/100ml | |
|---|---|
| Energie | 1847 kJ / 447 kcal |
| Vetten | 46,6 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
| Koolhydraten | 5,3 g |
| waarvan suikers | 1,7 g |
| Eiwitten | 0,7 g |
| Zout | 2,4 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.


