Callebaut Mycryo Cacaoboter (Poedervorm)
Niet op voorraad
Callebaut Mycryo Cacaoboter (Poedervorm)
- Merk
- Wijnhuis
- Callebaut
- Verkoopeenheid
- Bus 600 Gram
- Productnummer
- 2720177
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze Mycryo cacaoboter van Callebaut is gemaakt van pure cacaoboter in micro poedervorm en is 100% plantaardig. Het is ideaal om in te bakken en braden. Ook kan het gebruikt worden om chocolade mee te temperen. Voeg 2% Mycryo toe aan de correct gesmolten chocolade, mix en klaar! Daarnaast is Mycryo perfect bestand tegen hoge temperaturen (tot 200°C).
• Mycryo is 100% pure cacaoboter in poedervorm
• Ideaal om te bakken en braden
• Het garandeert gezondere bakresultaten dan andere bakvetten
• Mycryo is perfect bestand tegen hoge temperaturen
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct
Over Callebaut
Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Ingrediënten
Cacaoboter
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Energie | 3766 kJ / 900 kcal |
Vetten | 100 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 60 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.