Spring Platter met o.a. caponata, naanbrood, olijvenmix en gerookte ossenworst
4 personen
15 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten:
Ossenworst met Piccalilly:
- 150 gram Ossenworst gerookt
- 60 gr Piccalilly
Zongedroogde en Natuur ham:
- 150 gram Worst zongedroogde tomaten
- 150 gr Natuur ham
Olijven, Zongedroogde tomaten, Piccalilly, Caponata:
- 100 gr Olijven mix
- 100 gr Zongedroogde tomaten
- 100 gr Caponata
- Piccalilly (reeds vermeld)
Gefrituurde Bloemkool met sriracha:
- 8 stuks bloemkool
- Sriracha naar behoefte
Mais met Boter en Kruiden:
- 4 stuks mais
- 10 gr boter
- 2 gr peterselie
- 1 st droog rode peper
Boerenkaas:
- 150 gram Boerenkaas
Dipper mix:
- 120 gr Dipper mix
Naan Brood en Burrata:
- 170 gr Naan flat bread
- 200 gr Burrata
- 1 gr kruiden mix
- 2 ml olijfolie
Hummus:
- 80 gr hummus
- 5 gr pittenmix
- Scheutje olijfolie
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
- Bereid de ossenworst door deze in plakjes te snijden en te serveren met piccalilly.
- Snijd de zongedroogde en natuur hammen in dunne plakjes en schik ze op de plank.
- Verdeel de olijven, zongedroogde tomaten, piccalilly en caponata over vier aparte delen van de plank.
- Frituur de bloemkool tot ze goudbruin zijn, bestrooi met zout en serveer met sriracha.
- Bereid de mais met boter en kruiden volgens de aangegeven methode.
- Snijd de boerenkaas in plakjes en schik ze op de plank.
- Serveer de groenten crudité in een glaasje of schaaltje.
- Bak de naanbroodjes af en serveer ze met de opengescheurde burrata, olijfolie en kruidenmix.
- Serveer de hummus in een schaaltje, gegarneerd met een scheutje olijfolie en pittenmix.
Schik alle ingrediënten mooi op een grote plank en geniet van deze kleurrijke en smaakvolle Spring Platter! Cheers!
Bestel ingrediënten