Tafelspitz uit de smoker

0,00 per stuk

Tafelspitz uit de smoker met chimichurri

4 couverts
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Bresc.
Ingrediënten
  • 2 st runder tafelspitz (runderstaartstuk)
  • 150 gr Bresc Chimichurri
  • 40 gr Bresc marinade voor rundvlees
  • 20 gr Bresc geroosterde knoflook en soja glaze
Bereidingswijze
  1. Smeer de tafelspitz in met de marinade voor rundvlees.
  2. Gaar de tafelspitz sous-vide gedurende 1 uur op 60 graden.
  3. Haal hierna uit het vacuum en smeer de tafelspitz in met de geroosterde knoflook en soja glaze. 
  4. Gaar op indirect vuur op de BBQ bij 110 graden en zorg voor een kerntemperatuur van 57 graden.
  5. Serveer de chimichurri apart bij het vlees.
Bestel ingrediënten
  1. Bresc Glaze Soy And Black Garlic
    Bresc Glaze Soy And Black Garlic
    Bresc
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pot 450 Gram
    4340569
  2. Bresc Marinade Chimichurri
    Bresc Marinade Chimichurri
    Bresc
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pot 450 Gram
    4340907
  3. Laurier
    Laurier
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Zak 70 Gram
    4882678
  4. Wagyu Runder Rump 4-5 F1 Geportioneerd Ca 180 Gr
    Wagyu Runder Rump 4-5 F1 Geportioneerd Ca 180 Gr
    Wagyu
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Kiloprijs
    3366649
Ik heb eenvraag